Veel gestelde vragen

Zijn wimperextensions schadelijk voor de natuurlijke wimperharen?

Extensions zijn niet schadelijk voor uw eigen natuurlijke wimpers! Het is echter wel belangrijk dat de wimperextensions op de juiste manier geplaatst worden in combinatie met de juiste materialen. De natuurlijke wimper zal niet beschadigd raken, tenzij deze met opzet eruit wordt getrokken terwijl de extensions vastzit.

 

Zijn wimperextensions geschikt voor iedereen?

Extensions zijn helaas niet geschikt voor iedereen. De wimperextensions worden gezet op uw eigen natuurlijke wimpers. Als iemand echter van nature geen of bijzonder weinig wimpers heeft, kunnen extensions niet gezet worden. Wanneer u hele dunne of broze wimpers heeft, kunnen wimperextensions ook niet altijd bevestigd worden. U kunt dit het beste navragen bij de wimperstyliste van Dreamtime Beauty, zij zal kunnen inschatten of extensions bij u mogelijk zijn.

 

Is het ook mogelijk om bij mezelf extensions te zetten?

Het zetten van wimperextensions is een zeer nauwkeurige behandeling die professioneel dient te worden uitgevoerd. Het is daarom absoluut onmogelijk om bij uzelf extensions te zetten.

 

Kan ik met wimperextensions douchen en zwemmen?

Wimperextensions zijn bestand tegen douchen, zwemmen, zon, zee, zweet en zelfs een keer naar de sauna is geen enkel probleem! De lijm waarmee de extensions geplaatst zijn is bijzonder sterk en waterproof. Ideaal voor vakantie en zelfs bij het sporten ziet u er op en top uit.

Te vaak zwemmen (onder water) of een sauna bezoek kan wel tot gevolg hebben dat de wimperextensions iets sneller los laten. Hiervoor is een coating ontworpen die een beschermlaag achterlaat op de wimperextensions. Deze beschermlaag werkt 3 dagen. Daarna kunt u het opnieuw aanbrengen. Coating beschermt de wimperextensions tegen vocht, vuil, stof en olie. Hiermee wordt de levensduur van de gehele set verlengd.

 

Kan ik make-up in combinatie met wimperextensions gebruiken?

Wimperextensions geven van zichzelf al een vollere uitstraling. De meeste mensen vinden het echter fijn om bij speciale gelegenheden en feestjes iets extra’s te doen. Dreamtime Beauty heeft daarom mascara’s en eyeliners van Lash Extend, die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik met extensions.

Welke producten u ook in combinatie met extensions gebruikt, let erop dat deze op waterbasis zijn en niet op oliebasis! Olie lost de lijm op en is daarom funest voor wimperextensions!

 

Hoelang duurt een wimperextensionbehandeling?

Een nieuwe set One by One of 3D wimperextensions plaatsen duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur, afhankelijk van het aantal wimpers dat u heeft en de look die u graag wilt hebben. Bij Dreamtime Beauty is er een gediplomeerde wimperstyliste aanwezig.

 

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?

Eenmaal aangebracht gaan de extensions tot ongeveer 4 – 6 weken mee. Doordat extensions aan uw eigen wimpers gelijmd worden, vallen ze samen met uw natuurlijke wimpers uit. De levensduur van je natuurlijke wimperhaar, de groei cyclus, is 8 weken. Door uw extensions goed te verzorgen met bijvoorbeeld een coating is de kans op vroegtijdig loslaten aanzienlijk kleiner.

 

Hoe moet ik de wimperextensions verzorgen?

Gebruik om de paar dagen een goede coating om de extensions te beschermen tegen: vuil, olie en stof. Coatings zorgen ervoor dat de extensions beter blijven hechten, doordat ze de wimperlijm beschermen.
Zorg er tot slot voor dat uw extensions niet in aanraking komen met olie-producten. Mascara’s, eyeliners en dergelijke op basis van olie zijn funest voor wimperextensions omdat deze de lijm aantasten.

Alle juiste producten zijn te verkrijgen bij Dreamtime Beauty.

 

Voel je de wimperextensions zitten?

De wimperextensions zijn nauwelijks merkbaar. U heeft geen gevoel dat er ongeveer 60 tot 90 wimperextensions op de natuurlijke wimperharen bevestigd zijn. Bij Dreamtime Beauty wordt er ook rekening gehouden met brildragers.