Wimperextensions

Wimperextensions zijn zeer comfortabel om te dragen en zijn tevens geschikt als u contactlenzen draagt. Het effect van wimperextensions is dat u een natuurlijke, mooie look krijgt en lange of volle wimpers. Mascara is niet meer nodig en een oogpotlood is geen noodzaak meer. Wimperextensions bestaan uit kleine individuele haartjes die variëren in dikte en lengte.

Dreamtime Beauty maakt gebruikt van de producten van Lash Extend®. De wimperextensions van Lash Extend® zijn met de hand gemaakt van polyester met een zijde coating, wat resulteert in een mooie zwarte kleur. De wimperextensions zijn zo ontwikkeld dat deze niet te onderscheiden zijn van echte wimperharen en opvallend zachter zijn dan de standaard synthetische wimpers. De wimperextensions hebben een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar.

Ze worden aan de natuurlijke wimperharen bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimperharen. De wimperextenions worden per extensions bevestigd aan je eigen wimperharen (one by one methode). Ieder mens heeft tussen de 70 en 120 eigen wimperharen. Tijdens de behandeling worden ongeveer 60 tot 90 wimperextenions gebruikt.

 

De one by one methode

Deze methode is niet te vergelijken met de zogenaamde trosjes, wimperstukjes of wimper plak strips. Bij de one by one methode worden de kleine haartjes één voor één op de eigen wimperharen geplakt. Door de speciale lijm versmelten de wimperextensions zich als het ware met je eigen wimperharen waardoor ze dus pas verloren gaan wanneer je eigen wimpers zich vernieuwen. Dit heeft als voordeel dat de wimperextensions geleidelijk uitvallen en niet in één keer.

Een nieuwe set one by one wimperextensions behandeling duurt gemiddeld 1,5 á 2 uur.
Een nieuwe set Russian Volume wimperextensions behandeling duurt gemiddeld 3 á 3,5 uur.

 

Russian Volume

Volume wimpers wilt elke dame, nu is het mogelijk met de nieuwste 3D wimperextensions! De one by one wimperextensions zijn al jaren een trend maar nu kan het nóg voller zelfs als u hele korte, dunne en weinig wimpers heeft!

We gebruiken extreem dunne wimperextensions en kunnen hiermee meer volume opbouwen zonder schade van de eigen natuurlijke wimperharen! U voelt de extensions niet zitten, ze zijn zo natuurlijk & zacht aan als uw eigen wimpers!

 

Voordelen 3D Wimperextensions

– Voller effect dan one by one wimperexentions
– De Wimperextensions blijven langer zitten
– Korte of weinig wimpers? Met de 3D- techniek is dit geen probleem!

 

Prijzen van de wimperextensions behandelingen

Een nieuwe set Classic wimperextensions (one by one) is € 80,00
Een nieuwe set Russian Volume (3D effect) is €120,00

Prijzen voor de refill/opvulbehandeling en het verwijderen, zie Refill/Opvulbehandeling en Verwijderen.