Over ons

 

Mijn naam is Marli van Dongen, gediplomeerd Allround Schoonheidsspecialiste en Medisch Pedicure.
Ik heb de opleiding gevolgd op het ROC Uiterlijke verzorging in Eindhoven. Hier heb ik in 4½ jaar tijd 4 diploma’s behaald.

  • In 2010 heb ik mijn diploma pedicure niveau 3 behaald;
  • In 2011 heb ik mijn diploma schoonheidsspecialiste niveau 3 behaald;
  • In 2012 heb ik mijn diploma Medisch Pedicure niveau 4 behaald en in 2013 heb ik mijn diploma Allround Schoonheidsspecialiste niveau 4 behaald.

Samen werd ik, met nog 4 andere studenten, benoemd tot Topper van het ROC (inmiddels Summa College). Het ROC Uiterlijke Verzorging had nog niet eerder meegemaakt dat 5 studenten in 4½ jaar tijd 4 diploma’s hadden behaald met een gemiddeld cijfer van 8,8.
Vanaf begin 2011 ben ik al werkzaam als schoonheidsspecialiste en medisch pedicure, maar nu heb ik de opening van mijn eigen praktijk kunnen verwezenlijken.

Ik vind het prachtig om mensen te kunnen en te mogen helpen met (eventuele) voet- en/of huidproblemen. Dit was een van de redenen dat ik na mijn niveau 3 opleidingen gekozen heb voor de vervolgopleding Medisch Pedicure en Allround Schoonheidsspecialiste. Zodoende heb ik, dankzij deze opleidingen, een brede kennis gekregen om de huid en de voeten van de mensen optimaal te kunnen verzorgen en te verbeteren.

Als Allround Schoonheidsspecialiste en Medisch Pedicure vind ik het heel belangrijk om op de hoogte te worden gehouden van de juiste verzorging en passende behandelingen, om zo een optimaal resultaat te bereiken. Daarvoor volg ik regelmatig cursussen.

Met vriendelijke groet,

handtekening