Shellac

Shellac is een volledige nieuwe service! Géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac is een nieuwe categorie.

Zorgeloos op vakantie, naar een bruiloft, fotoshoot of een ander belangrijk evenement, betekent ook geen zorgen meer over lelijk afgebladerde of gestoten nagellak op de handen of voeten. Zorgeloos betekent: Shellac.

Shellac levert veel voordeel op, namelijk wekenlang een mooie glans die niet verbleekt zoals gewone nagellak doet, geen droogtijd en mooie, verzorgde handen of voeten. En uiteraard blijft het gedurende lange tijd mooi zitten op de gehele nagel dus geen kale nagelpunten meer en afgebladerde lak met een doffe glans. CND Shellac is makkelijk aan te brengen en ook weer makkelijk te verwijderen zonder te vijlen hierdoor blijft de nagelplaat intact en is de nagel niet beschadigd na afloop. Dreamtime Beauty is erkend Shellac specialist dus u bent zeker van een goed aangebrachte lak voor een mooi en lang resultaat.

 

Tips!

– Gebruik de SolarOil voor het verzorgen van de natuurlijke nagel en het behoud van de shellac.
– De nagel niet vijlen als de Shellac eenmaal is aangebracht. Door het vijlen verwijdert u de verzegel laag aan de top van de nagel, waardoor de Shellac los kan laten.