IBX

Slappe, dunne, afbladderende nagels? Nagels die snel inscheuren? Harde, droge nagels die sterk lijken, maar toch afbreken?
Heeft u Solar nagels of kunstnagels gehad en zijn die nagels wellicht op een verkeerde manier verwijderd, waardoor uw natuurlijke nagels zijn beschadigd?
Tot nu toe werden de natuurlijke nagels behandeld met intensieve manicure behandelingen of het plaatsen van kunstnagels.
Maar nu is er IBX!

IBX in het kort!

Het IBX systeem:
– Versterkt slappe en dunne nagels
– Vermindert witte vlekken
– Egaliseert ribbels/groeven
– Herstelt splijtende nagels
– Herstelt schilferige nagels
– Hydrateert droge nagels
– Verbetert de kleur en het uiterlijk van de nagel
– Onzichtbaar aan de buitenkant
– Geschikt voor dames én heren!

Wat is IBX?

IBX is een nieuw en revolutionair tweedelig systeem dat van binnenuit beschadigde (natuurlijke) nagels helpt herstellen en versterken. IBX herstelt splijtende, schilferige, slappe, dunne nagels. Het vult ribbeltjes in de nagels op en kan witte vlekjes verminderen. IBX is dé oplossing om uw natuurlijke nagels goed te laten herstellen.
Dit gebeurt niet in 1 behandeling, maar zal meerdere behandelingen (kuurvorm) nodig hebben. Maar vanaf de eerste behandeling zult u al verschil zien en merken.

De IBX herstel behandeling is een professionele behandeling die plaats vindt in de salon. Het is géén product voor thuisgebruik.

 

Hoe werkt IBX?

IBX werkt binnenin de natuurlijke nagel in plaats van bovenop de nagel. IBX wordt als lak op de nagel aangebracht en is onzichtbaar aan de buitenkant. Het IBX systeem gebruikt warmte om verzorgende oliën (jojoba en advocado) diep in uw nagels te laten doordringen. Dit doordringende en versterkende systeem wordt uitgehard met LED of UV licht.

Uw nagels worden gehydrateerd, verstevigd en hersteld. Het splijten van de nagels stopt en witte vlekjes kunnen verdwijnen.
IBX hoeft niet verwijderd te worden bij een volgende behandeling. Er wordt een nieuw laagje aangebracht die opnieuw in de nagelplaat dringt.

IBX kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel extra bescherming te bieden. IBX is ook een ideale basis voor een mooie (met nagellak) gelakte nagel. En is dus een geweldige aanvulling op uw manicure behandeling.

 

Voor wie is IBX geschikt?

– Als u na het dragen van acryl- of gelnagels uw eigen nagels zo natuurlijk mogelijk en mooi wilt houden en op lengte wilt dragen
– Als u dunne, splijtende of zwakke nagels heeft
– Als u niet al teveel geld voor een nagel behandeling wilt uitgeven, maar toch mooie en verzorgde nagels wilt hebben,
– Voor mannen en vrouwen die chemotherapie moeten ondergaan of ondergaan hebben
– Als u wel graag mooie verzorgde handnagels wilt, maar geen systemen van gel of acryl op de natuurlijke nagels wilt dragen
– Voor extra verzorging van de natuurlijke nagel onder de Gel Polish kleur

IBX is geschikt voor dames en heren die de conditie van de natuurlijke nagels willen verbeteren en de nagels willen versterken.
Het is geschikt voor personen die geen nagellak (nagelverharders) en kunstnagels kunnen dragen vanwege bijv. hun werk (zorg). Het product is onzichtbaar aan de buitenkant. IBX werkt IN de nagel en ligt niet OP de nagel.

IBX is ook ZEER GESCHIKT VOOR o.a. kapsters, nagelbijters, klanten die veel met handen in het water zitten (werkt ook waterafstotend), voor klanten die van de werkgever geen kunstnagels mogen dragen.

IBX behandelingen kunnen ter ondersteuning van de nagels uitgevoerd worden bij patiënten die eczemanagels of psoriasis nagels hebben.

IBX behandelingen worden uitgevoerd bij personen vanaf 16 jaar.